Салат «Овечка»

» » Салат «Овечка»
Салат «Овечка»

У вигляді «Овечки» можна подати будь-який салат, навіть всіма улюблений Олів’є можна подати в новому вигляді. Кожна господиня вирішує для себе сама, як їй виконати господиню наступаючого року, буде це тільки мордочка чи вся цілком, а потім вже приступати до роботи. Новорічний салат «Овечка» можна виконати у вигляді картини, галявина, на якій пасуться дві, а то й три овечки, а навколо ростуть травичка. Фантазуйте і втілюйте ваші ідеї в життя. ми ж пропонуємо вам зробити салат у вигляді овечки, а всередину заховати салат з курячого філе, грибів і яєць.

Для того щоб приготувати новорічний салат «Овечка» вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе (відварене) – 350 грам,
  • свіжі шампіньйони – 300 грам,
  • курячі яйця – 5 штук,
  • зелені пір’я цибулі – 1 пучок,
  • варена морква – 1 штука (велика),
  • ріпчаста цибуля – 1 головка (середня),
  • рослинна олія для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • майонез – 200 грам,
  • маслини без кісточок – 20 штук.

Рецепт приготування салату у формі овечки
Рецепт смачного салата на новий рік повинен бути не занадто простим, але і в цей-же час все має бути швидким, для того щоб у господині ще залишився час на себе, щоб привести себе в порядок перед новорічною ніччю. І так, приступимо.
Для початку відваримо куряче філе і попередньо промиту моркву. Також потрібно відварити курячі яйця, не забудьте додати побільше солі при варінні яєчок, так шкаралупа з легкістю очиститься з яєць і вони не втратять свою форму.
Свіжі шампіньйони потрібно промити і по потребі очистити, потім порізати пластинами і обсмажити в олії до готовності.
Ріпчасту цибулю потрібно очистити і порізати дрібним кубиком, після обсмажуємо цибулю в тій сковорідці, якій смажили гриби.
Куряче філе після варіння потрібно остудити і порізати невеликим кубиком.
Відварену моркву очистіть і натріть на середній тертці.
Потім потрібно промити і порубати дрібно зелену цибулю.
А ось маслини потрібно порізати так, щоб надалі викласти з них голову і ніжки нашої овечки, ми порубали їх дрібним кубиком.
Відварені яйця очищаємо, відокремлюємо жовток від білка і натираємо все в окремі тарілочки на середній тертці.
Тепер починаємо формувати тулуб вівці, можна попередньо вирізати силует з паперу і обвести майонезом, а далі вже прибрати шаблон і по ньому викладати шарами підготовлені інгредієнтами. Першим шаром викладаємо моркву, потім рубану цибулю, після відварене куряче філе, не забуваємо змащувати кожен шар майонезом і за необхідності просолювати і перчити. Далі викладаємо шар з жовтка, після шар з обсмажених печериць і обсмаженої цибулі.
Повторюємо шари, поки не закінчаться інгредієнти.
Салат «Овечка»
Зверху обмазуємо «овечку» майонезом і посипаємо натертим на тертці яєчним білком. Виділяємо голову баранці нарізаними оливками. Також робимо ніжки овечки. Не забуваємо про вушка.
Оформіть салат зеленню і подаємо на стіл.

Салат «Овечка»
Смачного !!!!

Салат «Овечка» обновлено: Лютий 5, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика