Салат «Райдуга»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Салат «Радуга»

Мабуть, всі люблять поласувати за святковим столом салатами, різноманіття яких широке. До того ж, салати – це неймовірно зручні страви, готувати які можна з усього того, що є у дома.

Ще один рецепт – салат «Веселка». Що потрібно зробити для його приготування?
Перше, потрібно купити всі потрібні інгредієнти:

  • 1. 5 яєць, які потрібно відварити і перетерти на крупній тертці
  • 2. Пучок зеленого пір’я цибулі – нарізати дрібно
  • 3. Свіжий огірок, 3 штуки
  • 4. Крабові палички – натерти на тертці
  • 5. Помідори (свіжі), 6 штук – порізати у вигляді кубиків
  • 6. Перець болгарський (свіжий) – 1 штука, нашаткувати соломкою
  • 7. Трохи сиру (можна використовувати будь-які сорти) – потерти на дрібній тертці
  • 8. Червоний перець, свіжий – для прикраси, одна штука

Перераховані вище компоненти – це основа салату.
Складові прошарку:
1. Майонез – близько 300 грам, краще використовувати «Провансаль»
2. Сметана – 200 грам
3. Часник – близько 3-4 зубчиків, які потрібно розчавити і перетерти
4. Гірчиця – одна ложка
5. Мелений перець, чорний; сіль – на смак
Ці інгредієнти потрібно змішати, і перешаровувати сумішшю салат.
Основні етапи приготування салату «Веселка» – це викладання складових шарами, кожен з яких потрібно просочувати прошарком:
1. Яйця разом з прошарком
2. Зелену цибулю, змішати з огірками і прошарок
3. Помідори з крабовими паличками і прошарок
4. Свіжий перець разом з прошарком
5. Зверху натертий сир
Готовий салат можна прикрасити перцем (бажано, червоним, свіжим), зробивши внизу бортики. А ось на вершину краще викласти кілька часточок перцю, з яких можна зробити квітку. Знову ж таки, краще брати червоний перець. Однак, щоб напевно вразити гостей, придумайте свою фірмову, оригінальну деталь для салату – тоді всі будуть захоплені вашими талантами!

53iPTi_IeHo
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.