Отже сьогодні хочу запропонувати простий рецепт легкого салату під назвою ‘Цезар ‘ . Готується він легко , отже, спочатку нам знадобиться приготувати курку , для чого можна просто відварити курячу грудку в підсоленій воді (можна додати спеції і приправи ) . Після цього , за бажанням і смаком , курячу грудку можна злегка обсмажити на олії до золотисто- рум’яної скоринки.
Інгредієнти:
для салату
- куряча грудка
- пекінська капуста
- твердий сир
- сухарики
- помідори
для соусу
- майонез
- часник
- зелень
- лимон
Нам знадобиться нарізати тонкими смужками пекінську капусту.
Далі промиваємо та нарізаємо часточками помідори (бажано використовувати помідори черрі).
Далі беремо твердий сир і пропускаємо його через тертку з дрібними отворами.
Приготоване куряче філе поділяємо на невеликі шматочки вздовж волокон.
Далі готуємо соус, для чого очищаємо пару зубчиків часнику і поміщаємо їх в блендер, додаємо промиту зелень і кілька крапель соку лимона. Додаємо майонез і перемішуємо подрібнюючи до однорідного стану. Пробуючи, по ходу приготування соусу, можна регулювати його гостроту (додаючи або зменшуючи часник) або кислоту (сік лимона).
Змішуємо разом листя капусти, помідори, курку, сухарики і сир. Соус краще подавати в окремому посуді, не змішуючи його з інгредієнтами салату.
Ну ось наш салат ‘Цезар’ готовий.
Смачного!