
Це дуже простий салат з червоною рибою. Використовувати можна не тільки сьомгу , а й форель , наприклад.
Щоб приготувати салат із сьомги з овочами нам знадобиться:
- філе риби – 300 гр.
- помідори – 300 гр.
- огірки свіжі – 150 гр.
- салатні листя
для заправки:
- рослинне масло – 4 ст.л.
- соєвий соус – 2 ст.л.
- сік лимона – 4 ст.л.
- часник – 3 зубчики
- кунжут – 3 ст.л.
- сіль
- перець
Спосіб приготування салату з сьомги з овочами :
1 . Рибу посолити , поперчити , запекти до готовності в духовці. Якщо зручно , сьомга на грилі теж підійде , салат від цього тільки виграє за рахунок аромату багаття.
2 . Розібрати рибу на шматочки. Порізати огірки і помідори.
3 . Змішати всі інгредієнти для заправки . Порвати листя салату руками. Змішати всі салатні інгредієнти , полити заправкою.
Приємного апетиту!
Leave a Reply