Цвітна капуста по-корейськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Цветная капуста по-корейски

А ви коли-небудь замислювалися про те , як урізноманітнити свій звичний сніданок , обід або вечерю? Багато господинь постійно знаходяться в пошуку чогось цікавого та незвичайного . Вони хочуть , щоб страви були екзотичними , неординарними і в той же момент дуже смачними і корисними . Багатьом вже давно став відомий той факт , що однією з найбільш смачних і корисних кухонь на сьогоднішній день вважається саме корейська кухня. Тут можна знайти величезну кількість найрізноманітніших страв , які запам’ятаються вам і вашим близьким людям надовго. Отже , багатьом вже стало відоме таке блюдо як капуста по- корейськи . Зараз ви дізнаєтеся про те , як удосконалити її . Вашій увазі представляється рецепт , в якому ви дізнаєтеся , як готується цвітна капуста по- корейськи . До речі в корейській кухні існує ще велика кількість рецептів , які дозволяють також закатувати та солити на зиму. Наприклад , огірки по- корейськи на зиму прекрасно підходять до будь-якого столу і в будь-яке свято .

Отже , для того щоб приготувати цвітну капусту по- корейськи вам потрібно буде придбати півкілограма цвітної капусти , одну велику гарну моркву , один гострий перець , півтори чайних ложки солі , кілька зубків часнику , три столові ложки оцту , дві столові ложки рослинної олії і зелень.

Для початку розберіть цвітну капусту на суцвіття , добре промийте її , залийте окропом і доведіть до кипіння. Потім воду з капусти потрібно злити. Після чого потріть моркву , дрібно наріжте пекучий перець , поріжте зелень , часник і додайте все це до капусти . Туди ж влийте рослинне масло і оцет. Тепер цю суміш потрібно гарненько перемішати і поставити під гніт. По закінченню дня це чудове блюдо буде готовим. До речі не забудьте трошки підсолодити блюдо і додати в нього трохи цукру.

cvetnaya-kapusta

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!