Японський салат з редису

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Японский салат из редиса

Редис дуже популярний в японській кухні. Японський салат з редису має незвичайний пікантний смак завдяки складній заправці.

Щоб приготувати японський салат з редису , знадобляться такі інгредієнти:

  • редис – 150 г
  • кінза – 1 пучок
  • великий свіжий огірок – 1 шт.

для заправки:

  • оливкова або кунжутна олія- 2 ст. ложки
  • кунжут – 1-2 ст. ложки
  • соєвий соус – 1 ст. ложка
  • рисовий оцет – 1 ч. ложка
  • васабі або гостра гірчиця – 1 / 2 ч. ложки

Японський салат з редису готується наступним чином:
1 . Наріжте огірок тонкими пластинами по діагоналі , редис – тонкими кружальцями.
2 . Дрібно подрібніть кінзу і змішайте з огірком і редискою.
3 . Для заправки змішайте оцет з соєвим соусом , гірчицею і маслом , полийте салат і перемішайте.
4 . Кунжут підсушіть і підрум’яньте на сухій сковороді і перед подачею на стіл посипте японський салат з редису .

411_11_05_2012_359

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.