Абрикосовий соус до м’яса

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Абрикосовый соус с овощами

Навіть влітку іноді хочеться з’їсти шматочок м’яса … Але всім зрозуміло, що до м’яса потрібні або овочі, або соус. Легких соусів влітку можна приготувати безліч, на будь-який смак. Ну, наприклад, абрикосовий … Красиво, пікантно і смачно!

Інгредієнти

  • Абрикос – 600 г
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 3 ст.л.
  • Сік яблучний – 50 мл
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Часник – 1 зубок
  • Перець чилі – невеликий шматочок
  • сіль
  • Перець чорний
  • Оцет винний – 3 ст.л.

Приготування:

Абрикоси розламати навпіл, вийміть кісточку, покладіть половинки в миску. Додайте цукор і оцет, розмішайте. Нехай постоїть, замаринується хвилин 30.

dscn7569

У сковороді розтопіть вершкове масло і додайте мариновані абрикоси. Смажте на середньому вогні 5 хвилин.

dscn7571

Влийте яблучний сік, лимонний сік, винний оцет, подрібнений зубчик часнику, дрібно нарізаний перець чилі (орієнтуйтеся на свій смак і “сильність” перцю), сіль, перець чорний мелений.

dscn7572

Тушкуйте абрикоси хвилин 15 на невеликому вогні.

dscn7573

Готовий соус подрібніть блендером.

dscn7574

Для любителів фруктово-ягідних соусів відмінна знахідка! До м’яса, стейку кисло-солодкий соус дуже хороший! Хоча мій чоловік просто намазував його на хліб.))))
Кілька днів легко зберігається в холодильнику … Довше не пробувала … Закінчився.)))

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!