Зараз, в період шашликів і барбекю, я дуже полюбила готувати на виїзди зелене масло – воно просто ідеально до м’яса, причому не тільки до приготовленого на вугіллі.
Якщо комусь потрібно, я поділюся своїм рецептом масла з травами пізніше, а сьогодні я хочу познайомити вас з маслечком з додаванням гірчиці. Це дуже смачно з печеною картоплею, стейками, ростбіф, шашликом та іншим м’ясом. Дуже рекомендую.
Інгредієнти:
- 180 г вершкового масла кімнатної температури
- 2 ч.л. діжонськой або іншої гострої гірчиці
- 2 ч.л. зернистої гірчиці
- 1 зубчик часнику
- пара гілочок петрушки
- сіль за смаком
Масло, нарубану петрушку, натертий часник, гірчицю і сіль кладемо в миску.
Розминаємо і перемішуємо до більш-менш однорідного стану.
Подаємо до тостів, м’яса, картоплі та інших страв на свій розсуд.
Смачного!
P.S. Таке масло відмінно зберігається в морозилці до 2 місяців.