Гірчичне масло

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Зараз, в період шашликів і барбекю, я дуже полюбила готувати на виїзди зелене масло – воно просто ідеально до м’яса, причому не тільки до приготовленого на вугіллі.
Якщо комусь потрібно, я поділюся своїм рецептом масла з травами пізніше, а сьогодні я хочу познайомити вас з маслечком з додаванням гірчиці. Це дуже смачно з печеною картоплею, стейками, ростбіф, шашликом та іншим м’ясом. Дуже рекомендую.

Інгредієнти:

  • 180 г вершкового масла кімнатної температури
  • 2 ч.л. діжонськой або іншої гострої гірчиці
  • 2 ч.л. зернистої гірчиці
  • 1 зубчик часнику
  • пара гілочок петрушки
  • сіль за смаком

gorchichnoe-maslo-1
Масло, нарубану петрушку, натертий часник, гірчицю і сіль кладемо в миску.
gorchichnoe-maslo-2
Розминаємо і перемішуємо до більш-менш однорідного стану.
gorchichnoe-maslo-3


Подаємо до тостів, м’яса, картоплі та інших страв на свій розсуд.
gorchichnoe-maslo
Смачного!
P.S. Таке масло відмінно зберігається в морозилці до 2 місяців.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!