Діп зі сметани з хроном

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Цей соус вийшов перед черговим виїздом на шашлики однією чудовою галасливою компанією. У вузьких колах він вже отримав кодове ім’я “хріновий соус” – зрозуміло, по головному смаковому інгредієнту, а не за якістю.

Цей соус дуже універсальний – він відмінно підходить до страв з птиці, м’яса і навіть риби – але у випадку з останньою дуже обережно. А ще його можна подавати з чіпсами (кукурудзяними і картопляними) і овочами – печеною картоплею, свіжими огірками, морквою, селерою.
Інгредієнти на 4 порції:

  • 350-400 г густої сметани (чим густіше – тим краще, можна навіть використовувати відважені в марлі)
  • 3 ст.л. готового білого хрону
  • невеликий пучок кропу
  • сіль за смаком

smetannyi-sous-s-hrenom-1
Кладемо в миску сметану, хрін, посічений кріп і сіль.
smetannyi-sous-s-hrenom-2
Перемішуємо і пробуємо, при необхідності додаємо ще солі.
Подаємо.
smetannyi-sous-s-hrenom


Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.