Діп з червоної квасолі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Я тут вже, напевно, задурила вам голови своєю любов’ю до хумус. Адже не у всіх є можливість купити нут. Ну або немає можливості довго його варити. Загалом, сьогодні я пропоную вам варіант намазки а ля хумус, але з консервованої червоної квасолі (самостійно відварена, природно, теж підійде). Вона смачна, поживна і просто чудова.

Насмілюємося?

Інгредієнти на 6 порцій:

  • 300 г відвареної або консервованої червоної квасолі (вага нетто, без рідини)
  • 2 ст.л. сметани
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. нарубаного маринованого перцю чилі халапеньо (можна обійтися порошком чилі за смаком і любові до гострого)
  • сік половини лимона
  • сіль за смаком

dip-iz-krasnoi-fasoli-1

Приготування:

Кладемо всі інгредієнти, крім солі і лимонного соку, в миску.

dip-iz-krasnoi-fasoli-2

Перемелюємо блендером до стану пасти.

dip-iz-krasnoi-fasoli-3

Приправляємо за смаком сіллю і лимонним соком. Подаємо з хлібцями, лавашем, свіжими овочами.

dip-iz-krasnoi-fasoli

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.