
Я тут вже, напевно, задурила вам голови своєю любов’ю до хумус. Адже не у всіх є можливість купити нут. Ну або немає можливості довго його варити. Загалом, сьогодні я пропоную вам варіант намазки а ля хумус, але з консервованої червоної квасолі (самостійно відварена, природно, теж підійде). Вона смачна, поживна і просто чудова.
Насмілюємося?
Інгредієнти на 6 порцій:
- 300 г відвареної або консервованої червоної квасолі (вага нетто, без рідини)
- 2 ст.л. сметани
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ст.л. нарубаного маринованого перцю чилі халапеньо (можна обійтися порошком чилі за смаком і любові до гострого)
- сік половини лимона
- сіль за смаком
Приготування:
Кладемо всі інгредієнти, крім солі і лимонного соку, в миску.
Перемелюємо блендером до стану пасти.
Приправляємо за смаком сіллю і лимонним соком. Подаємо з хлібцями, лавашем, свіжими овочами.
Смачного!
Leave a Reply