М’ятний соус до м’яса

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5,00 из 5)
Loading...

Напевно багато хто з вас будуть готувати на Новий рік м’ясо — яловичину, свинину, баранину. І якщо ви будете пекти його цілим шматком, вам напевно знадобиться соус. Сьогодні я пропоную вам варіант простого і дуже швидкого соусу, який ви зможете приготувати за 5 хвилин. Цей соус ідеально підходить до баранини — вона відмінно «дружить» з м’ятою і кінзою, які є у складі. Яловичина і свинина теж непогано з ним заграють.

До речі, якщо ви не любите кінзу, то можете замінити її аналогічною за вагою кількістю м’яти.

Інгредієнти для м’ятного соусу до м’яса на 6 порцій:

  • 40 г м’яти
  • 40 г кінзи
  • 1 ч.л. білого винного оцту
  • 1 ч.л. цукру
  • сік половини лимона
  • сіль за смаком
  • 100 мл рослинного масла
  • 25 мл холодної води

 

myatnyi-sous-k-myasu-1

Приготування м’ятного соусу до м’яса:

Листя м’яти і кінзи кладемо в склянку для блендера. Додаємо інші інгредієнти.

myatnyi-sous-k-myasu-2

Перемелюємо блендером до однорідного стану.

myatnyi-sous-k-myasu-3

Подаємо.

myatnyi-sous-k-myasu

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Прокоментуйте першим

Залишити коментар

Ваш email не буде публікуватися.