Сальса (Salsa)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Сальса (Salsa) 7

Сальса – популярний мексиканський соус.
Подається з кукурудзяними чіпсами. Можна подати до м’яса.
Але саме ідеальне поєднання – з Кесаділья.
Помідори необхідні стиглі і смачні, від них дуже залежить смак соусу.
Подають соус холодним.


Інгредієнти

  •      500 г помідорів
  •      150 г цибулі
  •      невеликий перчик чилі
  •      сік половини лайма
  •      2 зубчики часнику
  •      кінза (я використовувала петрушку)
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

956_0100563jt_1778_p
Приготування
956_02563jt_1790_p
Цибулю і часник дрібно нарізати.
956_03563jt_1792_p


Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
956_04563jt_1795_p
У перця чилі видалити все насіння, дрібно нарізати.
956_05563jt_1798_p
Зелень дрібно нарізати.
956_0687dv0_1803_p
На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник.
956_0787dv0_1806_p
Додати помідори, посолити, поперчити.
Тушити 2-3 хвилини.
956_0887dv0_1810_p
Додати чилі.
Тушити 2-3 хвилини.
956_0987dv0_1812_p
Додати сік лайма.
956_01087dv0_1819_p
Слідом додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
956_01187dv0_1898_p
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.