
Сальса – популярний мексиканський соус.
Подається з кукурудзяними чіпсами. Можна подати до м’яса.
Але саме ідеальне поєднання – з Кесаділья.
Помідори необхідні стиглі і смачні, від них дуже залежить смак соусу.
Подають соус холодним.
Інгредієнти
- 500 г помідорів
- 150 г цибулі
- невеликий перчик чилі
- сік половини лайма
- 2 зубчики часнику
- кінза (я використовувала петрушку)
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.

У перця чилі видалити все насіння, дрібно нарізати.

Зелень дрібно нарізати.

На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник.

Додати помідори, посолити, поперчити.
Тушити 2-3 хвилини.

Додати чилі.
Тушити 2-3 хвилини.

Додати сік лайма.

Слідом додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.

Смачного!
Leave a Reply