Сальса (Salsa)

» » » Сальса (Salsa)
Сальса (Salsa)

Сальса – популярний мексиканський соус.
Подається з кукурудзяними чіпсами. Можна подати до м’яса.
Але саме ідеальне поєднання – з Кесаділья.
Помідори необхідні стиглі і смачні, від них дуже залежить смак соусу.
Подають соус холодним.


Інгредієнти

  •      500 г помідорів
  •      150 г цибулі
  •      невеликий перчик чилі
  •      сік половини лайма
  •      2 зубчики часнику
  •      кінза (я використовувала петрушку)
  •      сіль
  •      перець
  •      рослинне масло

Сальса (Salsa)
Приготування
Сальса (Salsa)
Цибулю і часник дрібно нарізати.
Сальса (Salsa)
Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
Сальса (Salsa)
У перця чилі видалити все насіння, дрібно нарізати.
Сальса (Salsa)
Зелень дрібно нарізати.
Сальса (Salsa)
На рослинному маслі обсмажити цибулю і часник.
Сальса (Salsa)
Додати помідори, посолити, поперчити.
Тушити 2-3 хвилини.
Сальса (Salsa)
Додати чилі.
Тушити 2-3 хвилини.
Сальса (Salsa)
Додати сік лайма.
Сальса (Salsa)
Слідом додати зелень, перемішати, прибрати з вогню.
Сальса (Salsa)
Смачного!

Сальса (Salsa) обновлено: Січень 22, 2017 автором: Ira
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика