Соус болоньєзе

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Соус болоньезе

Чудесний італійка соус під назвою Соус Болоньєзе , що широко використовується в Італії для приготування пасти. Як його готувати ? Та дуже просто!

Інгредієнти:

  • свинячий фарш 150 г.
  • яловичий фарш 150 г.
  • морква 45 г.
  • цибуля 45 г.
  • селера 45 г.
  • оливкова олія 125 мл .
  • томатна паста 90 м.
  • сухе червоно вино 125 мл .
  • сіль за смаком
  • перець за смак
  • вода 125 мл .
  • лавровий лист 2 шт.

Отже приступимо . Спочатку необхідно промити й нарізати овочі на дрібні кубики. Далі потрібно поставити на плиту каструлю на середній вогонь і додати в неї оливкову олію , нехай розігрівається . Коли масло розігріється , в каструлю необхідно додати нарізані овочі і лавровий лист. Гарненько обсмажити.
Потім додаємо до овочів фарш яловичини і свинини. Фарш обсмажити з овочами до позбавлення від води.
Далі додати вино і почекати поки воно повністю випарується. Після цього в майбутній соус , в каструлю з фаршем і овочами , додаємо томатну пасту. Даємо проваритися кілька секунд.
Після цього додамо воду , сіль і перець за смаком. Залишимо соус болоньєзе доходити на повільному вогні ще близько 40 хвилин. При необхідності потрібно додати води.
ed0b0c31c412f7d67bd39119503bb394_XL
От і все , соус болоньєзе готовий , приємного апетиту.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!