
Соус Гуакамоле , дуже популярний в Мексиці , відомий тепер у всьому світі. У нього безліч варіацій , ступінь подрібнення інгредієнтів теж відрізняється , але основу гуакамоле завжди становить авокадо , перець чилі і цибуля надають гостроту , а лаймовий сік і коріандр – аромат і пікантність . Чудово поєднується з тортілья та м’ясними стравами.
Щоб приготувати мексиканський соус Гуакамоле , знадобляться такі інгредієнти:
- 100 г ріпчастої цибулі
- 10 г кінзи ( коріандру )
- 2 стиглих авокадо
- 1 / 2 ч. ложки меленого перцю чилі
- 1 / 2 ч. ложки великої морської солі
- 250 г червоних помідорів
- 5 мл лаймового соку
Соус Гуакамоле готується наступним чином:
1 . Дрібно нарізану цибулю і дрібно нарізані листя кінзи злегка розтерти в ступці з великою морською сіллю .
2 . Помідори дрібно нарізати.
3 . Авокадо розрізати навпіл , видалити кісточку , вишкребти м’якоть і розім’яти її виделкою .
4 . З’єднати всі інгредієнти і як слід перемішати.
Приємного апетиту!
Leave a Reply