
Соус з кизилу до шашлику багато любителів шашликів вважають найбільш відповідним для цієї страви , тому існує досить багато способів його приготування. Його кислуватий , трохи терпкий смак може змінюватися від способу приготування та інгредієнтів , але завжди ідеально підходить до смаженого м’яса .
Інгредієнти для приготування Соусу з кизилу до шашлику :
- 700 г переспілі кизилу
- 1 ч. л. коріандру
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. л. хмелі- сунелі
- 0,5 ч. л. Червоного перцю
- кінза , петрушка , кріп
Спосіб приготування Соусу з кизилу до шашлику :
Ягоди помити , дати стекти воді , протерти через друшляк. До речі , з решти кісточок і шкірки можна зварити смачний компот.
Потовкти інші складові і змішати з ягідної масою. Соус готовий.
Готовий соус подавати до шашликів.
Приємного апетиту!
Leave a Reply