Соус песто

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Рецептом цього ароматного і свіжого базилікового італійського соусу я вирішила відкрити в блозі нову рубрику – “Соуси”. Песто прекрасно поєднується з пастою, рибними і м’ясними блюдами, відмінно підходить для заправки салатів. Особисто у мене його запах викликає рясне слиновиділення і бажання їсти цей соус ложками.

Інгредієнти:

  • 1 пучок (50 г) зеленого (!) Базиліка
  • 50 г тертого пармезану
  • 3 ст.л. кедрових горішків
  • 2-3 зубчики часнику
  • 100 мл оливкової олії
  • сіль

pesto-new-1
Крупно нарізаємо часник, ріжемо базилік. Складаємо всі інгредієнти в блендер і подрібнюємо до стану однорідної маси.
pesto-new
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.