Соус тартар

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Продовжуємо тему соусів. Тартар – це соус , який відмінно поєднується зі стравами з риби та птиці.
У класичному вигляді процес його приготування схожий з приготуванням майонезу – жовтки змішуються з оцтом , сіллю і перцем і при поступовому додаванні рослинного масла збиваються в емульсію. Емульсія , в свою чергу , приправляється допоміжними інгредієнтами. Я пропоную вам спрощену версію тартару – на основі вже приготованого майонезу.

Інгредієнти:

  • 120 г майонезу
  • 1 ст.л. нарубаних корнішонів
  • 1 ст.л. нарубаних каперсів
  • 1 ст.л. нарубаного ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. свіжовичавленого лимонного соку
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • Змішуємо корнішони , цибулю і каперси .

tartar-1
Додаємо в миску до майонезу, вливаємо лимонний сік, приправляем сіллю і перцем. Перемішуємо.
tartar-2
Подаємо.
tartar


Приємного апетиту!
P.S. Крім зазначених у рецепті наповнювачів ви можете додати в соус кріп, петрушку або часник.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.