Хумус з в’яленими томатами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Нещодавно я виявила на Комарівці магазинчик з усякими східними продуктами, серед яких – консервований нут. Щастю моєму немає меж – я ненавиджу готувати свій улюблений хумус із власноруч звареного нуту. Невеликий запас я вже зробила – зараз є простір для діяльності і фантазії.
Сьогодні я пропоную вам варіант хумуса з в’яленими помідорами. Вийшов такий собі мікс сходу та Італії. Смачно. Все з’їла сама – решта не встигли.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 350 г відвареного нуту
  • 5-6 половинок в’ялених помідорів
  • 3 ст.л. масла від помідорів
  • сік чверті лимона
  • 1-2 зубчики часнику
  • 3 ст.л. тахіни
  • 1/3 ч.л. паприки
  • сіль і перець за смаком

humus-s-vyalenymi-tomatami-1
Кожну горошину нуту очищаємо від оболонки.
humus-s-vyalenymi-tomatami-2
Додаємо всі інші інгредієнти і перемелюємо блендером до однорідного стану. Якщо суміш густувата, додаємо трохи рідини від варіння нуту.
humus-s-vyalenymi-tomatami-3


Подаємо з лавашем і свіжими овочами. За бажанням поливаємо оливковою олією.
humus-s-vyalenymi-tomatami-3
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.