Ці булочки, мабуть, – найбільш популярна і смачна випічка з корицею. Здобні і ароматні, просто тануть у роті! Спробуйте!
- мука 450-500 грам
- масло вершкове 100 грам
- яйце 1 шт
- цукор 70 грам
- дріжджі сухі 7 грам
- молоко 250 мл
- сіль 1 щіпка
1. Отже, спочатку готуємо опару. Змішуємо сухі дріжджі, трошки теплого молока, чайну ложку цукру і одну ложку борошна. Залишаємо хвилин на 20.
Масло збиваємо з цукром, потім додаємо яйце і знову гарненько збиваємо до однорідності.
2. Додаємо муку, сіль, опару і молоко, замішуємо тісто і залишаємо його в теплому місці на пару годин, прикривши рушником. Тісто має збільшитися в два рази.
3. Через час дістаємо тісто і розгортаємо в пласт. Цукор перемішуємо з корицею і рівномірно посипаємо цією сумішшю наше тісто.
4. Звертаємо в рулет і ріжемо на порційні шматочки. Розігріваємо духовку. Булочки викладаємо на деко з пекарським папером, залишаємо їх піднятися хвилин на 20, потім змащуємо яйцем.
Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин. Готові булочки посипаємо цукровою пудрою, а можна полити сиропом або поливою.
Смачного!
Leave a Reply