Несолодка випічка з начинками з сезонних овочів – справжня знахідка для літнього меню. Майже кожна кухня світу може похвалитися рецептами несолодкої випічки з овочами, їх варіантів – величезна кількість. В якості начинки можна використовувати майже всі літні овочі.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 300 г
- Цукіні – 1 шт.
- Цибуля-порей – 1 шт.
- Бекон – 200 г
- Вершки – 200 мл
- Яйця – 3 шт.
- Твердий сир – 100 г
- Часник – 4 зубчики
- сіль
- спеції
- зелень
- вершкове масло
Розгортаємо тісто до товщини ~ 5 мм
Укладаємо розкачане тісто у форму, робимо наколи виделкою
Нарізаємо цукіні, цибулю, бекон
Трохи обсмажуємо овочі і заливаємо вершками, тушкуємо до напівготовності, потім перекладаємо у форму з тістом
Збиваємо яйця, додаємо тертий сир, сіль, спеції, роздавлений часник
Заливаємо отриманою сумішшю овочі
Ставимо в розігріту духовку і запікаємо до готовності ~ 20 хвилин
Смачного!