Пиріжки з малиновим варенням

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Пирожки с малиновым вареньем

Листкове тісто – чудовий продукт , за допомогою якого буквально за лічені хвилини можна приготувати різноманітні апетитні закуски і чудові частування. Немає потреби перераховувати варіанти всіляких страв з листкового тіста , адже в сучасній кулінарії їх тисячі ! Хтось займається приготуванням листкового тіста сам , хтось купує в магазині … Так чи інакше, цей продукт користується чималою популярністю в багатьох кухнях світу .
Сьогодні я пропоную вам приготувати з листкового тіста дивовижні пиріжки з малиновим варенням. Всього півгодини часу – і ось на вашому столі вже красується блюдо з смачним і ароматним частуванням , від якого не відмовиться ніхто !

Щоб приготувати пиріжки з малиновим варенням , вам знадобиться:

  • листкове тісто – 250 г
  • малинове варення – 3 ст. л .
  • сир – 150 г
  • яйця – 1 шт.
  • цукор – 4 ст. л .

Як приготувати пиріжки з малиновим варенням :
1 . Дістати з морозильної камери лист ( 250 г) готового листкового тіста і залишити при кімнатній температурі , щоб воно розморозилося . Для того , щоб прискорити процес розморожування , можна скористатися мікрохвильовою піччю.
2 . Сир викласти в невелику миску , додати яйце і цукор. Ретельно розтерти всі інгредієнти.
3 . Лист тіста розрізати на порційні шматочки – квадрати .
4 . Духовку розігріти до температури 220 градусів.
5 . Деко вистелити папером для випікання.
6 . На кожен квадрат тіста викласти 1 ст. л . сирної маси , зверху сиру – 1 ч. л. малинового варення.
7 . Скріпити краї тіста ( защипуючи по 2 кута квадратів між собою) і сформувати відкритий пиріжок . Для того , щоб тісто було простіше защипнути , можна злегка змочити краї водою.
8 . Викласти майбутні пиріжки на підготовлений раніше деко і відправити в розігріту духовку.
9 . Випікати пиріжки з малиновим варенням близько 20 хвилин до утворення золотистої скоринки.
10 . Готові пиріжки перекласти на блюдо і подати на стіл.
Само собою , що для приготування таких чудових пиріжків ви можете використовувати не тільки малинове варення , але і свіжі ягоди. У такому випадку , перед початком формування пиріжків , малину слід перебрати , викласти в друшляк , акуратно промити під проточною водою і залишити на деякий час , щоб стекли надлишки рідини. Потім викласти по кілька ягід на сирну начинку і сформувати пиріжки. Якщо малина кисла , можна посипати ягоди невеликою кількістю цукрової пудри.
Крім цього , ви можете приготувати пиріжки , використовуючи не магазинне листкове тісто , а те, яке приготуєте власними руками. Тим більше , що ви можете зробити таке тісто заздалегідь , заморозити його і використовувати в міру необхідності.
Для того , щоб пиріжки з малиновим варенням були більш ароматними , можна додати в начинку ваніль ( або ванільний цукор) або трохи кориці . Пиріжки будуть ще смачніше , якщо замінити сир м’яким вершковим сиром.

410_01_07_2013_2647
Приємного чаювання вам і вашим рідним !

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!