- 500 г листкового тіста
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 300 г жирного сиру
- 1 ч. л. тертої лимонної цедри
- 1 щіпка солі
- 2 великих кисло-солодких яблука
- 30 г кедрових горіхів
- мелена кориця
Духовку нагріти до 200 °. Деко застелити пергаментом. Листкове тісто наколоти виделкою, викласти на деко і поставити на 10 хв в духовку.
Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати з цукром, сиром і цедрою. Білки збити з дрібкою солі в круту піну і підмішати до сирної маси.
Яблука вимити і, видаливши спеціальним ножем серцевину, нарізати тонкими кільцями. Листковий корж промазати сирною масою,
зверху викласти яблука. Посипати корицею.
Випікати 20-25 хв. За 5 хв. до кінця випічки посипати горішками
Смачного!