Йогурт в аерогрилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Йогурт в аэрогриле

Аерогриль , майже як справжня сільська пічка , здатний на багато що. Багато господинь швидко призвичаїлися готувати в ньому найнесподіваніші страви. І, відповідно , стали з’являтися все нові і нові рецепти. Вашій увазі пропонується рецепт , який підкаже як швидко приготувати смачний домашній йогурт в аерогрилі .

Інгредієнти:

  • Молоко ( 500 мл для приготування закваски і 1 літр для йогурту)
  • Фермент для закваски ( 1 пляшечка )
  • Подрібнені фрукти ( за смаком)

Приготування:
1 . Готуємо закваску для майбутнього йогурту. Беремо чисту скляну банку , виливаємо в неї 500 мл молока і ставимо на нижню решітку . Вибираємо найвищу швидкість і температуру , доводимо до закипання , даємо охолонути (до температури гарячого чаю).

2 . Додаємо до молока всю пляшечку ферменту і щільно закриваємо банку . Готуємо протягом 9 годин на найнижчій швидкості.

3 . Дрібно нарізаємо або натираємо на крупній тертці улюблені фрукти.

4 . Молоко, що доводимо до температури кипіння , охолоджуємо до 50 градусів і змішуємо з закваскою .

5 . Викладаємо підготовлені фрукти в майбутній йогурт.

6 . Суміш готуватиметься протягом 7 годин на нижній решітці (температура мінімальна ) .

Перед тим , як пригостити Ваших гостей домашнім йогуртом , не забудьте охолодити його протягом приблизно 2 – 3 годин. Його ніжний смак і приємна прохолода змусять взятися за приготування йогурту ще не один раз!

как-приготовить-йогурт-в-аэрогриле-1066x400

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!