Це дійсно захват – ніжне , розсипчасте печиво в шоколадній глазурі та кокосовій стружці . Воно настільки чудове , що я сама не втрималася і з’їла дві ще не остивших печеньки , хоча зазвичай години дві після готування їсти не хочу . Ця випічка обов’язково сподобається всім ласунам . Спробуйте її приготувати – у вас обов’язково вийде!
Інгредієнти:
печиво :
- 6 жовтків
- 200 г вершкового масла
- 3 ст. ложки сметани
- 3 ст. ложки цукру
- 2 чайних ложки розпушувача
- 2 склянки борошна
глазур:
- 1 склянка цукру
- 5 ст. ложок молока
- 50 г вершкового масла
- 3 ст. ложки какао
Розтираємо жовтки з маслом в однороная масу
додаємо цукор і сметану, ретельно перемішуємо
всипаємо борошно з розпушувачем і замішуємо круте тісто без грудочок.
З тіста скачуємо ось такі кульки
викладаємо їх на деко
Випікаємо протягом півгодини в духовці, розігрітій до 170 градусів.
Поки печеться печиво, робимо глазур. Для цього змішуємо цукор, какао, молоко і масло, доводимо до кипіння і чекаємо, коли розчиниться цукор.
Готові печеньки умочуємо в глазур
а потім обвалююємо у кокосовій стружці (як варіант – в подрібнених горіхах) і даємо застигнути.
Восторг невимовний!
Приємного апетиту!
Leave a Reply