Смачні десерти з морозива

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Вкусные десерты из мороженого 2

Інтерес до десертів з морозива проявляли ще в давній час, час минав, але любов до морозива нікуди не зникла. Давно минули ті часи, коли рецепти десертів з морозива вважалися державною таємницею, за розголошення якої в епоху правління блискучої Катерини Медичі могли і стратити. Тепер же морозиво і неймовірна кількість десертів, створене за його участю, міцно влаштувалися в рейтингу лідерів спекотного літнього сезону. Рецепти десертів з морозива так різноманітні і прості, що приготувати подібне блюдо може будь-хто. Пропонуємо вам приготувати разом з нами дуже смачні фруктові десерти з морозива, щоб побалувати себе і своїх близьких.

Десерт з морозива з бананом
Любителям вишуканого глибокого смаку припаде до вподоби десерт з морозива і бананів, який дивно простий у приготуванні, але при цьому може захопити навіть самих примхливих ласунів. Для створення цього кулінарного шедевра нам будуть потрібні два банана середніх розмірів, близько третини морозива на одну порцію і карамельний соус. При бажанні можна посипати остаточний варіант десерту мелкорубленим волоським горіхом.
Для початку очищені банани ріжемо навпіл, а потім уздовж так, щоб кожен з бананів був розділений на 4 частини. У кожній порційній тарілці повинно бути по два шматочки банана, на які зверху викладається морозиво. Після цього поливаємо банани та морозиво ложкою сиропу і посипаємо зверху мигдалем. Швидкий і дивно смачний десерт готовий! Взагалі для приготування десерту можна вибрати не тільки банани, але і будь-які інші фрукти, адже недарма фруктовий десерт з морозива вважається одним з пречудових доповнень і прикрас будь-якого столу.
А також пропонуємо вам приготувати дуже смачне домашнє морозиво з бананів і полуниці.
десерт-из-мороженого-и-бананов
Чому семіфредо?
Чому ж італійські домогосподарки воліють готувати саме семіфредо? Відповідь проста – на його приготування йде набагато менше сил і часу, та й помішувати його потрібно набагато рідше. Завдяки високому рівню жирності при приготуванні цього десерту не утворюються тверді кристалики, які так неприємно скриплять на зубах. Класичний семіфредо являє собою десерт з морозива та фруктів з додаванням різних інгредієнтів.
1371817161_screenshot_3
Рецепт італійського семіфредо з вишневим сиропом
Класичний італійський десерт, морозиво в якому можна створювати буквально своїми руками, що і є його основною перевагою. Рецептів приготування семіфредо незліченна кількість і комбінуючи різні інгредієнти завжди можна створити щось нове і незвичайне. Семіфредо складається з двох принципово різних частин: суміші збитих жовтків або білкової частини яйця з інгредієнтами, що додають десерту смак, і збитих вершків. В якості продуктів для додання смаку може використовуватися практично все, на що вистачає фантазії: бісквіти, лікер і бельгійський шоколад, терті горіхи і фісташки, всілякі сиропи і навіть кави.

luxfon.com-4851
Для початку нам потрібно приготувати сироп, для цього близько семисот грам вишні з’єднуємо в каструльці з цукром і доводимо цю суміш до кипіння, після чого вогонь вимикаємо і додаємо в каструлю 50 грам коньяку. Тепер потрібно дати сиропу охолодитися.
Для морозива нам знадобиться попередньо злегка охолоджений цукровий сироп, 5 жовтків, горіхи, цукор і вершки, і вишня, очищена від кісточок. Яєчні жовтки збиваємо з цукром, поступово додаючи цукровий сироп. Окремо збиваємо вершки, в які так само поступово додаємо жовтки і горіхи. Викладаємо суміш що вийшла у довгу формочку для випічки, додаємо шар вишні і знову покриваємо її частиною суміші з вершків і жовтків що залишилась.
Форму відправляємо в морозильну камеру, після заморозки семіфредо подаємо з вишневим сиропом, прикрасивши десерт листям м’яти і меліси або ж тертим шоколадом.
А ще обов’язково зверніть увагу на рецепт морозива з малиною і ківі

.
семифредо
І хоча саме по собі морозиво – дуже смачні ласощі, яким не проти побалувати себе ні діти, ні дорослі, десерти з морозива виходять просто вище всяких похвал. Холодне частування з ягодами, фруктами, горіхами, шоколадом або всілякими соусами просто не можуть залишити байдужим нікого!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

2 Kоментарі

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.