Шоколадний крем з какао – найкращі рецепти

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шоколадный крем с какао - лучшие рецепты 3

Шоколадний і приголомшливо насичений аромат цих ласощів , здатний підняти настрій навіть в самий похмурий день. Випити з ранку чашечку кави або чаю з невеликою порцією шоколадного крему з какао , намазавши на печиво , дозволить вам зарядитися позитивним настроєм на весь день. Залежно від своєї консистенції , таким кремом можна не тільки прикрашати , або перешаровують торти , а й подавати , як самостійний десерт. Давайте ж дізнаємося з вами як приготувати густий і смачний шоколадний крем з какао.

Рецепт шоколадного крему з какао
Інгредієнти:

  • масло вершкове – 100 г;
  • молоко – 100 мл ;
  • цукор – 1 ст. ;
  • какао – 2 ст. ложки;
  • борошно – 2 ст. ложки.

Приготування
Зараз розповімо , як зробити крем з какао. Отже , охолоджене вершкове маслице нарізаємо шматочками , викладаємо в каструльку і ставимо на маленький вогонь. Потім в розтоплене масло всипаємо цукор , какао і борошно. Ретельно все перемішуємо і обережно вливаємо молоко. Варимо крем до загустіння хвилин 7-10 , постійно помішуючи ложкою. Готове ласощі використовуйте як прошарку або глазурі для тортів.
Крем з какао для торта
Інгредієнти:

  • яйце – 3 шт. ;
  • вершкове масло – 400 г;
  • ванільна цукрова пудра – 4 г;
  • какао – 2 ст. ложки;
  • коньяк – 2 м.

Для сиропу:

  • цукор – 1,5 ст. ;
  • вода – 100 мл .

Приготування
Спочатку нам з вами необхідно приготувати сироп. Для цього з’єднуємо в невеликій мисочці воду з цукром , ставимо на слабенький вогонь і доводимо суміш до кипіння , видаляючи пінку і , постійно помішуючи. Далі окремо збиваємо яйця так , щоб вони збільшилися в об’ємі приблизно в три рази. Не припиняючи збивання , вливаємо акуратно в яєчну суміш цукровий сироп , охолоджуємо , після чого додаємо какао порошок , вершкове масло , пудру , коньяк і збивають до отримання однорідної консистенції. От і все , крем з какао-порошку готовий!
Крем з какао і сметани
Інгредієнти:

  • сметана – 100 мл ;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • какао – 50 г;
  • желатин – 10 р.

Приготування
Сметану заздалегідь охолоджуємо , викладаємо в миску і гарненько збиваємо міксером , всипаючи поступово цукор. Як тільки маса стане однорідною , додаємо потроху какао і перемішуємо . Желатин окремо розчиняємо в холодній воді , а потім змішуємо його з отриманої шоколадною сумішшю . Готовий крем розливаємо по формах і подаємо до гарячого чаю , попередньо охолодивши ласощі в холодильнику.
Крем з какао та сиром
Інгредієнти:

  • молоко – 100 мл ;
  • абрикос – 0,5 шт. ;
  • вершки – 20 мл ;
  • какао – 10 г;
  • сир – 2 ст. ложки;
  • цукровий сироп – 25 мл .

Приготування
Сир гарненько збиваємо міксером на найменшій швидкості. Потім всипаємо какао -порошок , кладемо за смаком цукровий пісок , поступово підливаємо тепле молоко і перемішуємо до отримання маси, що нагадує консистенцію крему. Потім перекладаємо готове шоколадне ласощі в келих , зверху укладаємо збиті вершки і прикрашаємо половинкою абрикоса з компоту або варення. Подаємо десерт сильно охолодженим з печивом або звичайним бісквітом .
Шоколадний крем з какао і яйцем
Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл ;
  • біле борошно або крохмаль – 30 г;
  • куряче яйце – 3 шт. ;
  • какао – 30 г;

як зробити крем з какао

  • цукор – 100 г.

Приготування
Отже, для приготування шоколадного крему , беремо мисочку і з’єднуємо в ній какао -порошок , крохмаль , яєчні жовтки і молоко. Все ретельно перемішуємо вінчиком , ставимо суміш на слабенький вогонь і варимо , постійно помішуючи , до загусання. Потім знімаємо крем з плити , охолоджуємо , додаємо холодний густий білок , попередньо збитий з цукровим піском. Ласощі заливаємо в формочки і ставимо в холодильник.

1307020924_1291549205_shokoladnyj-krem
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!