Новий рецепт приготування печенька, дивовижне шоколадно-кавове печиво.
Інгредієнти:
- борошно 2 ст.
- вершкове масло розм’якшене 200 р.
- цукор 1,5 ст.
- какао 1/2 ст.
- кава розчинна 2 ст.л.
- сіль 1/4 ч.л.
Попередньо розм’якшене вершкове масло гарненько змішуємо з цукром, далі додаємо в масу просіяне борошно, сіль, каву і какао, гарненько перемішуємо і замішуємо тісто.
Розміщуємо наше тісто між двома листами паперу для випічки і розгортаємо його, але не дуже тонко.
Після чого тісто поміщаємо в холодильник приблизно на 30 хвилин.
Поки тісто знаходиться в холодильнику включаємо духовку і доводимо її до 180 градусів. Готуємо деко для чого, змащуємо маслом папір для запікання і вистиляємо ним деко.
Тепер дістаємо наше тісто з холодильника, прибираємо папір і вирізаємо з нього печиво, використовуючи для цього формочки або склянку.
Шоколадно-кавові печива поміщаємо на деко і ставимо в духовку. Нехай випікаються до готовності близько 15-20 хвилин.
От і все, шоколадно-кавове печиво готове.
Смачного!