Інгредієнти
- капуста білокачанна 800-1000 г
- морква 1-2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- перець болгарський 1 шт.
- печериці 100 г
- олія оливкова 4-5 ст. ложки
- часник
- сіль
Розраховано на 3 порції
Такий спосіб приготування капусти знайшла в неті під назвою лінива , відразу захотілося спробувати приготувати , від себе додала ще грибочки , а можна і без них. Виходить дуже смачно , а готувати дійсно дуже просто .
Приготування:
Для початку підготувати овочі : вимити , почистити. Овочі порізати не дрібно :
– Капусту , перець – кубиками ;
– Моркву – кружечками ;
– Цибулю – півкільцями ;
– Зубчики часнику ( 3-4) розрізати навпіл.
Гриби почистити , порізати пластиками і злегка підсмажити на олії.
Викласти овочі шарами у вогнетривку форму (враховуючи, що їх об’єм після перших 15 хвилин значно зменшиться ) , посолити , поперчити і полити олією.
Поставити тушитись в духовку, яку розігріти до температури 200 градусів.
Через 15 хвилин форму дістати, обережно перемішати овочі і повернути назад в духовку, а через 15 хвилин, знову вийняти, перемішати і поставити в духовку ще на 15 хвилин.
Останній раз перемішати додавши грибочки і поставити ще 15 хвилин у духовку.
Смачна й ароматна капуста з овочами і грибами готова!
Все просто: духовка і 15 +15 +15 +15 (чотири рази по 15 хвилин).
Смачного!