Інгредієнти
- 1 курча вагою близько 500 г
- сіль
- перець
- рослинне або вершкове масло
Приготування
Дуже популярне блюдо.
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Курча розрізати по грудині.
Відбити.
Потім перевернути і ще раз добре відбити.
Посолити, поперчити.
Розігріти сковороду з маслом.
Викласти курча.
Зверху придавити яким-небудь вантажем, наприклад, каструлею з водою (я придавила кришкою від казана, на неї поставила каструлю з водою).
Смажити 15-20 хвилин на одній стороні.
Потім перевернути, придавити, і смажити ще 15-20 хвилин.
Приємного апетиту!