Курячі котлети з кабачком і зеленню

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Куриные котлеты с кабачком и зеленью 7

Ніжні курячі котлетки без додавання білого хліба прості в приготуванні і порадують тих, хто піклується про здорове харчування і красиву фігуру!

  • Кабачки 250 г
  • Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
  • Курячий фарш 850 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Кріп 10 г
  • Петрушка 5 г
  • Кінза (коріандр) 5 г
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений 0.3 ч.л.
  • Рослинна олія 20 мл

140291147933201
Один молодий кабачок середнього розміру натерти на дрібній тертці, не викручуючи соку.
Також на дрібній тертці натерти одну невелику цибулину.
140291147952304
Приготувати фарш з курячого філе (філе стегна). У моєму варіанті – м’ясо двох грудок і двох великих стегон.
140291147921405


Додати куряче яйце.
140291147945506
Додати дрібно нарізану зелень. Підійде будь-яка зелень за смаком – петрушка, кріп, кінза. Я використовувала суміш зелені.
Потім все ретельно перемішати, додавши сіль, перець і інші спеції за смаком.
140291148033607
Одержаний фарш повинен мати рідкувату консистенцію, але це не повинно вас бентежити 🙂
З фаршу ложкою сформувати котлети і викласти на розігріту сковорідку з невеликою кількістю масла.
Обсмажити з обох сторін на сильному вогні по 1 хвилині (до слабо-рум’яної скоринки). Хто любить позажаристіше, то трохи довше.
140291148017712
Котлети викласти на деко (без додавання олії!) І запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
1402911479961171
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!