Незвичайне, цікаве, оригінальне блюдо. Бистре в приготуванні і особливе на вигляд. Відмінний спосіб здивувати гостей!
Для котлет:
- 0,5 кг – філе курки;
- 3 зуб. часнику;
- 2 головки цибулі;
- 1 ст.л. – Крохмаль;
- 1 уп. вафельних листів.
- сіль, перець за смаком.
Для оформлення:
- 1 яйце;
- 100 г – сухарі для панірування.
- 2 ст.л. – Молоко;
- 2 ст.л. – Кунжут;
Для смаження:
- 100 мл – рафінована соняшникова олія.
Рецепт приготування курячих котлет у вафлях
Підготувати фарш. Філе курки прокрутити в м’ясорубці. Додати цибулю і часник, попередньо подрібнені в блендері. Посолити-поперчити. Додати крохмаль. Все добре вимісити. Для клярі збити молоко з яйцем.
Формувати котлети потрібно шарами. Лист вафлі покрити фаршем і покласти на нього другий лист. Знову викласти на нього шар фаршу і ще раз накрити вафлею. Готові котлетки вмочити в кляр і гарненько обваляти в паніровці і кунжуті. На сковороді розігріти олію і обсмажувати в ньому котлетки до красивої золотистої скоринки з двох сторін.
Приємного апетиту!