Курячі ніжки в медово-гірчичному маринаді

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Курка – це не тільки 1-2 кілограми смачного, легкозасвоюваного м’яса, але і пара сотень рецептів його приготування – у тому числі й досить оригінальних. Цей рецепт не претендує на екзотику, але в той же час досить незвичайний для нашого споживача. Якщо ви нормально ставитеся до солодкого м’яса – ці ніжки вам сподобаються.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 12 курячих гомілок або
  • 4 ст.л. готової гірчиці (діжонськой або їдальні)
  • 4 ст.л. рідкого меду
  • 4 ст.л. рослинного або розтопленого вершкового масла
  • сік половини лимона
  • 1 ст.л. меленої солодкої паприки
  • сіль за смаком

kurinye-nozhki-v-medovo-gorchichnom-marinade-1
Гірчицю, мед, лимонний сік, паприку і масло збиваємо виделкою до отримання однорідної емульсії.
kurinye-nozhki-v-medovo-gorchichnom-marinade-2
Кладемо в миску з маринадом гомілки і перемішуємо так, щоб маринад покривав кожну.
kurinye-nozhki-v-medovo-gorchichnom-marinade-3


Залишаємо на 30 хвилин.
Перекладаємо ніжки в вогнетривку форму і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, близько 35-45 хвилин. В процесі кілька разів змащуємо залишками маринаду за допомогою кулінарної кисті.
Подаємо.
kurinye-nozhki-v-medovo-gorchichnom-marinade
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!