Знову рецепт приготування м’ясних гнізд. Дивовижне і дуже просте блюдо, яким можна порадувати рідних.
Інгредієнти:
- м’ясний фарш 500 гр.
- морква 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- скибочка хліба 1 шт.
- куряче яйце 1 шт.
- спеції за бажанням 2 ч.л.
- перепелині яйця 6 шт.
- сіль за смаком
Отже, спочатку необхідно очистити і промити цибулю, після чого подрібнити її.
Далі очищаємо і промиваємо моркву, після чого натираємо її на тертці з дрібними отворами.
Потім беремо невеликий шматочок хліба і змочуємо його водою. Через кілька хвилин віджимаємо надлишки води.
Далі змішуємо разом цибулю, моркву, хліб м’ясний фарш, спеції, солимо і вбиваємо куряче яйце. Ретельно перемішуємо до однорідності і ліпимо з отриманого фаршу м’ясні кульки. У нас повинно вийти 6 м’ясних кульок.
Потім застиляємо папером для випікання деко і поміщаємо на нього наші м’ясні кульки. У кожній кульці робимо невелике поглиблення у вигляді гнізда, в яке вбиваємо по одному перепелиному яйцю.
Далі поміщаємо деко з м’ясними гніздами в духовку, попередньо довівши її до 180 градусів, і випікаємо близько 45 хвилин.
М’ясні гнізда готові.
Смачного!
Leave a Reply