Печінка по-царськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Печень «по-царски» — запеканка с печенью и овощами в духовке 8

Печінка по-царськи – дуже ніжна, соковита і смачна страва з печінки. Любителі печінки по достоїнству оцінять цю страву. Вона може подаватися і як гаряча страва, і як закуска. Смачно як в гарячому вигляді, так і в холодному.

Інгредієнти для приготування печінки по-царськи:

  • Печінка – 500-600 – г
  • Ріпчаста цибулю – 3 штуки
  • Морква – 3 штуки
  • Крупа манна – півсклянки
  • Молоко – півсклянки
  • Майонез – 1 столова ложка
  • Яйця -1 штука
  • Перець, сіль за смаком.

Приготування печінки по-царськи:

Печінку пропустити через м’ясорубку або подрібнити блендером.

1481996694_pechinka-po-tsarsky-foto

Додати манку і молоко. Посолити, поперчити, добре перемішати і залишити на годину-півтори для набухання манки.
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Цибулю і моркву прожарити в рослинному маслі – до м’якості. Підсолити.

1481996725_pechinka-po-tsarsky-foto-41

Яйця змішати з майонезом і трохи збити.

1481996692_pechinka-po-tsarsky-foto-10

Печінку розділити на три частини, овочі – на дві.
У змащену форму викласти частину печінки, на неї-частину овочів. Шари повторити.

1481996757_pechinka-po-tsarsky-foto-5

1481996766_pechinka-po-tsarsky-foto-6

1481996727_pechinka-po-tsarsky-foto-7

Верхнім шаром покласти печінку, на неї вилити яєчно – майонезну суміш.

1481996764_pechinka-po-tsarsky-foto-8

1481996755_pechinka-po-tsarsky-foto-11

Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 40 – 50 хвилин.

1481996713_pechinka-po-tsarsky-foto-13

Не задовго до закінчення запікання можна посипати тертим сиром.

1481996704_pechinka-po-tsarsky-foto-15

Смачного!!!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.