Рагу з індички із зеленою квасолею

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рагу из индейки с зеленой фасолью 2

Інгредієнти:

  • 1 кг філе індичої грудки;
  • 400 г молодої зеленої квасолі;
  • 300 г молодого шпинату;
  • 2 великі цибулини;
  • 4 зубчики часнику;
  • оливкова олія;
  • 1 гілочка розмарину;
  • сіль, мелений чорний перець.


Як приготувати рагу з індички із зеленою квасолею.

1. Філе грудки наріжте плоскими шматками товщиною приблизно 2 см, посоліть, поперчіть і полийте оливковою олією. Втирайте масло руками в м’ясо, накрийте плівкою і дайте полежати 30 хв. при кімнатній температурі або декілька годин в холодильнику.

1405699495_1
2. Якщо м’ясо лежало в холодильнику, доведіть його до кімнатної температури. Очистіть і тонкими половинками кружків наріжте цибулю і часник. Зніміть листочки розмарину зі стебла (стебло не знадобиться) і порубати.
1405699417_2
3. Розігрійте у великій глибокій сковороді трохи олії і швидко обсмажте м’ясо до легкої скоринки з обох сторін. Вийміть обсмажені шматки на тарілку.
1405699457_3


4. Підлийте масла в сковороду, обсмажте цибулю і часник з розмарином до м’якості, 5 хв. Поверніть в сковороду шматки грудки, влийте 0,5 склянки води, посоліть і поперчіть, доведіть до кипіння. Готуйте під кришкою 5 хв.
1405699471_4
5. У квасолі відріжте кінчики за допомогою ножиць. Якщо є жорстка «струнка», видаліть її. Додайте квасолю в сковороду, готуйте під кришкою ще 15 хв.
1405699466_5
6. Всипте шпинат (його, можливо, доведеться трохи утрамбувати) і накрийте кришкою Приблизно через 3 хв. шпинат вже повинен повянути – тоді відкрийте кришку і перемішайте рагу. Приправте сіллю, перцем і оливковою олією, подавайте гарячим.
1405699454_6

1405699439_ragu-iz-indeyki-s-zelenoy-fasolyu
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!