Смачне, ситне блюдо.
Реберця виходять дуже соковитими, а капуста і гриби відмінно доповнюють їх смак.
Замість савойської капусти можна використовувати білокачанну (її треба готувати трохи довше) або пекінську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
- 500 г свинячих реберець (або яловичих, баранячих)
- 300 г савойської капусти
- 300 г грибів
- 300 г помідорів
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
- рослинне масло
Приготування
Цибулю нарізати не сильно дрібно.
Реберця нарізати.
Гриби нарізати кубиками.
Помідори нарізати кубиками.
Капусту нашаткувати.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Додати реберця.
Посолити, поперчити.
Смажити протягом 30-35 хвилин.
Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Додати капусту, смажити близько 10 хвилин.
Додати помідори, якщо необхідно, посолити.
Смажити близько 5 хвилин.
Подаємо!
Смачного!