Риба з овочами в горщику

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Рыба с овощами в горшочке

Приготування риби в горщиках – це гарантоване збереження поживних речовин , присутніх в продукті , відсутність канцерогенів і холестерину. У горщиках готували наші діди і прадіди , рецепти страв , які потрібно готувати саме в цьому посуді , є у багатьох народностей. Господиням ж хочеться сказати , щоб вони не забували про імпровізацію – точне слідування рецептами зовсім не обов’язково.

Для приготування риби з овочами в горщику нам знадобиться:

  • рибне філе – 500 г
  • томатна паста або пюре – 1 ст. л .
  • вода -50 мл
  • рослинне масло – 2-3 ст. л .
  • корінь селери – 100 г
  • лук порей – 1 шт.
  • петрушка – 1 пучок
  • сіль , цукор – за смаком

Спосіб приготування риби з овочами в горщику :
Рибне філе слід нарізати невеликими шматочками. Цибулю, моркву і корінь селери також нарізають , попередньо почистивши і помивши .
У горщики риба укладається поперемінно з овочами , 3-4 шари , як вийде , але першим і останнім шаром повинна бути саме риба. Кожен шар злегка перчать , солять , посипають петрушкою або якою-небудь іншою травичкою . Додають в кожен горщик суміш рослинного масла з томатною пастою , цукром і водою.
Ставлять горщики в трохи підігріту духовку. Час приготування риби з овочами – близько 50 хвилин.

48_04_06_2011_938
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!