І знову риба. І знову лосось. Це дуже простий рецепт, який дає чудовий за смаком результат.
До речі, рибка, яку я частенько використовую в приготуванні своїх страв, досить і досить доступна для гаманця середньостатистичного громадянина нашої синьоокої. Я говорю конкретно про сріблястого лосося (він же кіжуч), ціна якого на ринках в середньому становить 4,5 буржуйських грошових одиниці за кіло.
Інгредієнти на 6 порцій:
- 800 г філе лосося або іншої червоної риби
- 2 яйця
- 1 середня цибулина
- 2 ст. ложки борошна
- сіль і перець за смаком
Цибулю рубаємо якомога дрібніше.
Рибу нарізаємо дрібними кубиками (зі стороною приблизно 1 см). Кладемо в миску до цибулі, додаємо борошно, яйця, сіль і перець.
Перемішуємо.
Розігріваємо в сковороді на середньому вогні 2 ст.л. рослинного масла, викладаємо фарш ложкою у вигляді товстих оладок.
Обсмажуємо до готовності з обох сторін.
Подаємо.
Смачного!
Leave a Reply