Свинячі реберця з медом і гірчицею

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Свиные ребрышки с медом и горчицей 2

Сьогодні ми будемо готувати дуже смачні свинячі реберця. Так, це не саме дієтичне і далеко не вегетаріанське блюдо, АЛЕ … Але це так, вибачте, смачно.

  • свинячі реберця 500-600 грам
  • оливкова олія 3 ст. ложка
  • мед рідкий світлий 2 ст. ложка
  • гірчиця гостра 2 год. ложка
  • лимонний сік 1 ст. ложка
  • сіль, мелений перець

1409410810302cca1d54e52
1. Промийте свинячі реберця і поріжте на порційні шматочки; приблизно по 2-4 реберця на один шматок).
14094108136138fa0e9d995
2. Змішайте всі інгредієнти для маринаду (все, окрім реберець) і добре перемішайте.
140941081565451d17d4826


3. Залийте реберця маринадом що вийшов і перемішайте, щоб вся поверхня реберець була покрита маринадом. Краще це робити руками, а надчутливі особистості можуть одягнути при цьому рукавички. Закрийте реберця харчовою плівкою і залиште маринуватися хоча б на 2 години (чим більше, тим краще). До речі, використовуйте при цьому скляну або пластикову ємність.
14094108192367cb4da4adc
4. Нагрійте духовку. Реберця обсушіть від маринаду за допомогою паперових кухонних рушників і викладіть їх на решітку (м’ясною частиною до верху). У нижню частину духовки поставте деко, застелений фольгою (з реберець буде капати жир, і таким чином не буде бруднитися духовка), а в середину решітку з реберцями. Готуйте близько 40 хвилин, поки реберця не будуть готові.
1409410806961f4e70b2bd3
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!