«Люблю я макарони» – співає відомий класик Андрій Макаревич.
Всі люди люблять макарони, вони швидко готуються, мають різноманітну форму, прекрасно насичують, при правильному приготуванні не додають нам з вами калорій і …. Ще можна довго перераховувати радості від вживання італійського «хліба», але я не буду, а просто поділюся ще одним моїм нововведенням, вірніше соусом, який готується швидше, ніж відварюються самі макарони, а також є дуже корисним і смачним.
Інгредієнти на 4 порції:
- Спагеті або будь-які інші улюблені вами макарони – 300 гр.
- Вершкове масло – 10 гр.
- Томати свіжі – 5 шт.
- Часник – 2-3 зубчики
- Оливкова олія – 3-4 ст. ложки
- Базилік свіжий – 50 гр,
- Петрушка, кріп, селера (або будь-яка інша вами улюблена зелень) – по пару гілочок,
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
1. У блендер кидаємо всі інгредієнти і перемішуємо до однорідності.
2. Спагеті відварюємо в підсоленій воді по інструкції, зазначеної на упаковці. Зливаємо воду, додаємо трохи вершкового масла і перемішуємо
3. Викладаємо на тарілки спагетті, зверху кладемо кілька ложок соусу, прикрашаємо листочками базиліку і петрушки. Подаємо до столу, насолоджуємося смаком і безсумнівною користю від свіжих овочів і зелені !!!
Смачного!!!
Leave a Reply