Стручкова квасоля в сметанному соусі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Стручкова квасоля в сметанному соусі

Дуже смачний і корисний гарнір, практично, до будь-якого рибної або м’ясної страви, а також може бути і як самостійне блюдо.

Стручкова квасоля смачна і корисна. Однак, далеко не всім вона подобається через відсутність або навіть присутності певного смаку. Але все це можна виправити. Я дуже розраховую на те, що з цим рецептом шанувальників стручкової квасолі стане тільки більше.

Сьогодні розповім вам свій рецепт приготування смачної стручкової квасолі. Його особливість полягає в тому, що готую квасолю в сметанному соусі. Взагалі, я досить давно так роблю, змінюючи лише набір овочів і варіюючи смакові якості спеціями. Виходить смачний і ситний овочевий гарнір. До того ж яскравий і красивий!

Щоб приготувати стручкову квасолю в сметані вам буде потрібно:

  • Квасоля консервована ½ банки
  • Цибуля ріпчаста 1 головка
  • Морква велика 2 шт.
  • Квасоля стручкова свіжа або заморожена 300 г
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія для обсмажування
  • Сметана 150 гр.

Приготування страви за рецептом «Стручкова квасоля в сметанному соусі»

Моркву натріть на крупній тертці.

Цибулю поріжте кубиками або півкільцями.

Стручкову квасолю промийте, розріжте на шматочки довжиною близько 3-4 см.

Стручкову квасолю покладіть в киплячу воду і відваріть пару хвилин майже до готовності.

Готову квасолю відкиньте на друшляк і відразу ж обдайте холодною водою, щоб вона не втратила свій яскравий колір.

На сковороді з рослинним маслом обсмажити до прозорості цибулю.

До обсмаженої цибулі додайте моркву і обсмажуйте все разом до готовності.

Додайте до овочів стручкову квасолю, консервовану квасолю, сметану. Посоліть і поперчіть за смаком.

Додайте дрібно порізаний часник. Доведіть до кипіння і потримайте на вогні приблизно 5 хвилин.

Готову стручкову квасолю в сметані відразу ж подавайте на стіл.

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.