Тунець рецепти приготування різноманітні

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Тунец рецепты приготовления разнообразны 1

Тунець, рецепти приготування якого дуже різноманітні, дуже корисна і смачна риба, смак якої нагадує телятину. Цю рибу використовують для приготування супів, закусок, салатів і других страв. До складу тунця входить багато вітамінів, фосфору і мінералів. Ми розглянемо рецепт приготування запеченого в духовці тунця. Це ароматне і ситне блюдо можна приготувати за годину.

Інгредієнти:

  • Тунець 1 шт.
  • сіль 10 г.
  • перець чорний мелений 5 гр.
  • Французькі трави 5 гр.

Інформація:
Час приготування: більше години
Кількість порцій: 3-4
Місце готування: Духовка
Кухня: Загальна кухня
Приготування:
tunec-recepti1
Рибу промиваю і ріжу на порційні шматки.
tunec-recepti2
Кожен шматок солю, перчу і натираю травами (майоран, базилік, кріп, чебрець, лавр, петрушка, розмарин). Рибі даю просочитися спеціями близько 15 хвилин.
tunec-recepti4


Загортаю рибу у фольгу.
На деко наливаю 2 склянки води і ставлю її на 35 хвилин у духовку розігріту до 180 градусів.
tunec-recepti5
Рибу розгортаю і даю їй трохи охолонути.
Подаю на стіл в порційних тарілках, полив соусом, що утворився в процесі запікання.

tunec-recepti
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!