Тунець, рецепти приготування якого дуже різноманітні, дуже корисна і смачна риба, смак якої нагадує телятину. Цю рибу використовують для приготування супів, закусок, салатів і других страв. До складу тунця входить багато вітамінів, фосфору і мінералів. Ми розглянемо рецепт приготування запеченого в духовці тунця. Це ароматне і ситне блюдо можна приготувати за годину.
Інгредієнти:
- Тунець 1 шт.
- сіль 10 г.
- перець чорний мелений 5 гр.
- Французькі трави 5 гр.
Інформація:
Час приготування: більше години
Кількість порцій: 3-4
Місце готування: Духовка
Кухня: Загальна кухня
Приготування:
Рибу промиваю і ріжу на порційні шматки.
Кожен шматок солю, перчу і натираю травами (майоран, базилік, кріп, чебрець, лавр, петрушка, розмарин). Рибі даю просочитися спеціями близько 15 хвилин.
Загортаю рибу у фольгу.
На деко наливаю 2 склянки води і ставлю її на 35 хвилин у духовку розігріту до 180 градусів.
Рибу розгортаю і даю їй трохи охолонути.
Подаю на стіл в порційних тарілках, полив соусом, що утворився в процесі запікання.
Смачного!