Тушковане м’ясо з овочами і фруктами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Тушеное мясо с овощами и фруктами 8

Приготуйте таку страву, і ви відчуєте насичений смак овочів з м’ясом і аромат підливи, які точно нікого не залишать байдужим.

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 грам
  • Картопля – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Капуста – 300 грам
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 зубчики
  • Чорний мелений перець
  • Рослинна олія для смаження

cc460f8b60
М’ясо помийте, поріжте середніми шматочками і відправте смажитися в сковороду.
37f0e61ef8
Коли м’ясо трохи підрум’яниться, відправте до нього смажитися порізану кубиками картоплю.
50354c0cca


Слідом за картоплею відправте смажити порізану дрібними кубиками моркву.
86b0a94063
Потім відразу ж покладіть помиту і нашатковану капусту.
5235fcfb67
Прожарте все разом на середньому вогні. Після чого поріжте яблуко і покладіть його до всіх продуктів.
ee58d63bb7
Додайте дрібно порізаний часник і видавіть томатну пасту. Приправте сіллю і перцем. Налийте трохи водички і тушкуйте все під закритою кришкою 40 хвилин.
806f5a3f97
f8ba28
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.