Приготуйте таку страву, і ви відчуєте насичений смак овочів з м’ясом і аромат підливи, які точно нікого не залишать байдужим.
Інгредієнти:
- Свинина – 300 грам
- Картопля – 1-2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яблуко – 1 шт.
- Капуста – 300 грам
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком
- Часник – 2 зубчики
- Чорний мелений перець
- Рослинна олія для смаження
М’ясо помийте, поріжте середніми шматочками і відправте смажитися в сковороду.
Коли м’ясо трохи підрум’яниться, відправте до нього смажитися порізану кубиками картоплю.
Слідом за картоплею відправте смажити порізану дрібними кубиками моркву.
Потім відразу ж покладіть помиту і нашатковану капусту.
Прожарте все разом на середньому вогні. Після чого поріжте яблуко і покладіть його до всіх продуктів.
Додайте дрібно порізаний часник і видавіть томатну пасту. Приправте сіллю і перцем. Налийте трохи водички і тушкуйте все під закритою кришкою 40 хвилин.
Смачного!