Шашлик з курки з майонезом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шашлык из курицы с майонезом 2

Шашлик з курки , який ви заздалегідь замаринували в майонезі , вийде у вас надзвичайно смачним , соковитим і ніжним , якщо ви приготуєте його правильно. Для того , щоб приготувати курячий шашлик , ви можете взяти абсолютно будь-яку частину курки.

Курку можна маринувати в лимоні , сухому вині , гранатовому соку або соусі. І кожен з цих маринадів буде дуже хороший для курячого шашлику. А якщо вам хочеться спробувати щось новеньке – давайте приготуємо шашлик з курки в майонезі . Це теж смачно. Хоча , прихильники здорового харчування заперечують .

Для шашлику з курки найкраще підійдуть охолоджені грудки і стегенця . Перед приготуванням страви шматочки курки необхідно ретельно вимити й нарізати на невеликі шматочки.

 

шашлык-из-курицы-2Далі необхідно приготувати маринад. Для маринаду вам знадобиться майонез , часник і спеції. При бажанні можна додати ріпчасту цибулю. Шматочки курки поміщаються в маринад і ставляться в холодне місце. Чим довше буде маринуватися шашлик , тим смачніше він вийде. Бажано м’ясо залишити маринуватися на ніч у холодильнику.

Потім одягаємо шматочки м’яса на шампури. Запікати над тліючим гарячим вугіллям , посипаними сіллю (щоб вугілля не спалахувало від жиру, що виділяється ) . Обсмажені мариновані шматочки курки вийдуть соковитими і з рум’яною скоринкою.

 

шашлык-из-курицыДля того щоб перевірити блюдо на готовність , зовсім не обов’язково його їсти , достатньо взяти зубочистку , проткнути м’ясо до кістки , висунути і подивитися – якщо крові немає на самій зубочистці , а з ніжки почала текти прозора рідина , то можна знімати з вугілля ваш шашлик , тому що курка – готова!

Подаємо зі свіжими овочами та зеленню. До такої страви також добре підійдуть шматочки свіжого лаваша .

Особливості шашлику з курки в майонезі :

  •     Курячий шашлик виходить дуже ніжним , смачним і швидко готується .
  •     Майонезний маринад додає м’ясу соковитості , гостроти і приємної кислинки .
  •     Навіть сухуваті курні грудки вийдуть соковитими і м’якими , полежавши в такому соусі.

шашлык-из-курицы-1

Приємного вам апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!