Шашлик на вині

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шашлик на вині

Фото рецепт чудового шашлику на вині. М’ясо виходить м’яким за рахунок подрібненої цибулі, ароматний завдяки спеціям. Томатний сік і вино додадуть сирому м’ясу м’якість, а при смаженні шашлик вийде соковитим і ніжним.

Інгредієнти:

  • Свинячий ошийок 2 кг.
  • Цибуля 2 кг.
  • Томатний сік 200 мл.
  • Біле сухе вино 100 мл.
  • Часник 4 зубчики.
  • Сіль 1,5 ст. л.
  • Спеції для шашлику 1 ст. л.

Приготування:
1
Інгредієнти
2
Подрібнити цибулю і часник в блендері
3


М’ясо порізати на шматки
4
Посолити і приправити м’ясо
5
Залити томатний сік і вино.
6
Додати подрібнену цибулю і часник.
7
Перемішати, дати настоятися 1 годину або їдемо на природу (по дорозі м’ясо замаринується). Смажити як зазвичай на розжареному вугіллі, до готовності.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!