Фото рецепт чудового шашлику на вині. М’ясо виходить м’яким за рахунок подрібненої цибулі, ароматний завдяки спеціям. Томатний сік і вино додадуть сирому м’ясу м’якість, а при смаженні шашлик вийде соковитим і ніжним.
Інгредієнти:
- Свинячий ошийок 2 кг.
- Цибуля 2 кг.
- Томатний сік 200 мл.
- Біле сухе вино 100 мл.
- Часник 4 зубчики.
- Сіль 1,5 ст. л.
- Спеції для шашлику 1 ст. л.
Приготування:
Інгредієнти
Подрібнити цибулю і часник в блендері
М’ясо порізати на шматки
Посолити і приправити м’ясо
Залити томатний сік і вино.
Додати подрібнену цибулю і часник.
Перемішати, дати настоятися 1 годину або їдемо на природу (по дорозі м’ясо замаринується). Смажити як зазвичай на розжареному вугіллі, до готовності.
Приємного апетиту!