- 600г філе свинини
- 8 невеликих картоплин
- 3 помідори
- 200 г моцарели
- 1 зубчик часнику
- сік половини лимона
- 50 мл оливкової олії
- 2 гілочки розмарину
- сіль, перець
Зубчик часнику подрібнити і змішати з лимонним соком, сіллю і перцем. Отриманим маринадом змастити заздалегідь нарізані шніцелі (6шт), залишити на 30 хвилин. Картоплю відварити в мундирі. Потім очистити, розрізати навпіл або на 4 частини, обсмажити на сковороді в оливковій олії з розмарином до хрусткої скоринки.
Шніцелі обсмажити з обох сторін в олії, перекласти у форму для запікання. Нарізати помідори і моцарелу кружечками і викласти на м’ясо, запікати під грилем 5-10 хвилин. Готові шніцелі подати з картоплею.
Смачного!