Мариновані огірки для сендвічів

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Маринованные огурцы для сэндвичей 6

Інгредієнти:

  • 1 кг огірків середнього розміру;
  • 300 мл яблучного оцту;
  • 130 г солі;
  • 30 г меду;
  • 2-3 гілочки тархуну;
  • 6 бутонів гвоздики;
  • 3 коробочки кардамону;
  • по 1 ч. л. чорного і духмяного перцю горошком;
  • 3 лаврових листа.


Час приготування: 1 місяць.
Об’єм: 3 вісімсотграмові банки.
Як приготувати мариновані огірки для сендвічів.
1. Перевірте, чи немає у вас огірків що гірчать, зрізавши темніший кінчик кожного огірка і спробувавши його. Якщо є, краще не використовувати цей огірок – він зіпсує вам всю банку.
1407419071_1
2. Розріжте огірки уздовж навпіл і акуратно вишкребіть насіння невеликою чайною ложкою.
1407419058_2
3. Наріжте огірки скибочками товщиною приблизно 1,5 см. Кардамон і обидва види перцю горошком трохи потовчіть в ступці товкачиком, не надто стараючись.
1407419048_3


4. Нагрійте 1,8 л питної води до кипіння разом з гвоздикою, кардамоном, запашним і чорним перцем, лавровим листом, медом і сіллю. Остудіть.
1407419041_4
5. Гарненько розімніть стебла тархуна, щоб дати вихід ефірним оліям, додайте кілька листочків в маринад. Влийте оцет і перемішайте.
1407419060_5
6. Покладіть огірки в стерилізовані банки, перемежовуючи з шматочками гілочок тархуну. Залийте маринадом, закрийте кришками, залиште маринуватися в прохолодному місці на 1 місяць.
1407419136_6

1407419117_marinovannye-ogurcy-dlya-sendvichey
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!