Як робити салати на зиму без стерилізації?

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Как делать салаты на зиму без стерилизации?

Літо – це не тільки пора відпусток, але ще й час заготівлі овочів і фруктів, а також смачних і корисних салатів з них на зиму. Множинні салати на зиму готуються сучасними господинями відповідно по самих дивовижних рецептах, за рахунок чого здатні сповна порадувати домочадців в холодні зимові вечори, а також подарувати організму масу вітамінів і мінералів, яких може так не вистачати в холодний період.

Такі різні зимові салати
На сьогоднішній день відомо кілька різновидів зимових салатів. Наприклад, їх можна готувати:
За допомогою стерилізації;
Без використання такої.
Останній метод приготування зимових салатів є найбільш популярним, так як він вимагає від господині мінімуму часу і клопоту. Зрозуміло, багато господинь у віці звикли готувати салати на зиму за методом гарячої стерилізації. Такий метод передбачає важкий і досить трудомісткий процес. Не забувайте і про те, що приготування салатів на зиму буде відбуватися влітку в розпаленілій кухні, де температура може піднятися до максимально можливої ​​плюсової позначки. Саме через те, що стерилізація і приготування за допомогою неї салатиків на зиму є досить складним процесом, переважна кількість сучасних господинь віддає перевагу методам їх приготування, не мають на увазі задіяння стерилізації, як такої.
Багато кулінарів відзначають, що закрутки на зиму які готуються без стерилізації, мають більш багатий смак і ніжнішу консистенцію. Що вже говорити про те, що в таких салатиків повною мірою зберігаються всі вітаміни, які подарувало нам літо в особі овочів і фруктів.
Секрети та хитрості приготування салатів на зиму без стерилізації
Для приготування таких салатиків завжди використовуйте прокип’ячені попередньо скляні банки і бляшані кришки;
Ретельно мийте овочі;
Тушіть потрібні комбінації овочів достатню кількість часу (керуйтеся наявним рецептом).
Якщо ви будете дотримуватися всіх рекомендації і покрокову інструкцію, викладену в конкретній рецептурі, узятої за основу, тоді ваші салати на зиму вийдуть неймовірно смачними і корисними. Багато господинь відзначають, що приготовання таким способом (без горезвісної стерилізації) зимові салати характеризуються незвичайним ароматом, ну а овочі, використані в них – соковиті, хрусткі і корисні.

3453473

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!