Напевно, на землі немає такої людини, яка б не любила страви з курки. Її м’ясо смачне і ніжне, до того ж, з курячої грудки можна приготувати масу різноманітних дієтичних страв. Якщо ви не просто гурман, але ще й справжній шанувальник курочки, то, напевно, додасте в свою кулінарну скарбничку рецепт, який буде описаний в даній статті.
Смачні і соковиті курячі рулетики
Рулетики з курки з смачною сирною начинкою виходять неймовірно соковитими і ароматними. Їх можна подавати як гарнір до основного блюда, або вживати в їжу в форматі самостійної закуски. У будь-якому випадку це блюдо, просте й водночас неймовірно смачне, доведеться «до двору» як для:
Доповнення святкового столу (особливо, якщо ви красиво прикрасите його);
Так і для звичайної сімейної вечері.
В інтернеті на сьогоднішній день перебуває багато смачних домашніх рецептів, але саме цей, на думку редакції ресурсу, є гідним уваги! Смачні курячі рулетики обов’язково сподобаються вашим домочадцям і гостям, можете навіть в цьому не сумніватися! Отже, приступимо до заготівлі необхідних інгредієнтів.
Базові інгредієнти
Для приготування курячих рулетиків вам знадобляться такі продукти:
Приготування блюда
Куряче філе або грудку наріжте тонкими смужками. Кожну смужку слід відбити молотком, щоб м’ясо стало ще більш м’яким. Далі – посоліть і поперчіть кожну смужку з двох сторін (при бажанні, використовуйте ще й спеції). Тепер можна переходити до приготування начинки. Твердий і плавлений сир натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, яйця (поки тільки два) відваріть і також натріть на дрібній тертці. Трохи твердого сиру залиште для присипки. Змішайте всі інгредієнти до отримання єдиної маси. Тепер викладайте начинку на полосочки відбитого м’яса і акуратно завертайте рулетики. Викладати рулетики потрібно у жароміцну ємність, попередньо змащену рослинним маслом. Тепер збийте яйце що залишилось з молоком. Викладені рулетики полийте сумішшю збитого яйця і молока. За рахунок цього блюдо з курочки вийде неймовірно соковитим і ніжним. Помістіть ємність з рулетиками в розігріту духовку на 45-60 хвилин. За 10 хвилин до готовності страви присипте його сиром.
Приємного апетиту!