Оригінальний і незвичайний салат зробити простіше , ніж ви думаєте. Гриль – це ідеальний спосіб приготування страв , у тому числі , і овочевих .
Щоб приготувати овочі на грилі , нам знадобиться:
- Солодка картопля , 2 шт
- Баклажани , 2 шт
- кабачок
- Болгарський перець , 2 шт
- Гриби ( шампіньйони) , 600 гр
- базилік
- часник
- Бальзамічний оцет
- Оливкова олія
- Трохи цукру
Спосіб приготування овочів на грилі:
Овочі нарізуєте в довільному порядку , так як вам це більше подобається. Баклажани попередньо можна присолити , потім промити , щоб вони не гірчили . Гриль розігріваємо , змащуємо маслом , укладаємо на решітку овочі , і теж поливаємо їх оливковою олією. Поки овочі готуються , зробимо соус. Для цього змішуємо бальзамічний оцет з часником , цукром і оливковою олією. Готові овочі скласти у велику миску , полити приготовленим соусом . Подавати як гарнір до м’яса або окрему страву .
Приємного апетиту!