Овочі на грилі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Овощи на гриле

Оригінальний і незвичайний салат зробити простіше , ніж ви думаєте. Гриль – це ідеальний спосіб приготування страв , у тому числі , і овочевих .

Щоб приготувати овочі на грилі , нам знадобиться:

  • Солодка картопля , 2 шт
  • Баклажани , 2 шт
  • кабачок
  • Болгарський перець , 2 шт
  • Гриби ( шампіньйони) , 600 гр
  • базилік
  • часник
  • Бальзамічний оцет
  • Оливкова олія
  • Трохи цукру

Спосіб приготування овочів на грилі:
Овочі нарізуєте в довільному порядку , так як вам це більше подобається. Баклажани попередньо можна присолити , потім промити , щоб вони не гірчили . Гриль розігріваємо , змащуємо маслом , укладаємо на решітку овочі , і теж поливаємо їх оливковою олією. Поки овочі готуються , зробимо соус. Для цього змішуємо бальзамічний оцет з часником , цукром і оливковою олією. Готові овочі скласти у велику миску , полити приготовленим соусом . Подавати як гарнір до м’яса або окрему страву .

48_10_09_2011_2053
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!